ISU Argeș organizează mai multe acțiuni de donare de sânge. Miercuri, 20 de salvatori argeșeni au donat „un strop de viață”.

La inițiativa voluntarilor ISU Argeș, pentru a susține nevoia de sânge la nivel național, s-au desfășurat acțiuni de donare de sânge la Centrul de Transfuzii Județean și la Laboratorul de Transfuzie Sanguină Câmpulung. Salvatorii vor dona și bonurile primite, în urma acțiunilor, către familiile defavorizate.

„În semn de solidaritate pentru semenii aflați în suferință, salvatorii ISU Argeș (voluntari și militari), în frunte cu primul adjunct, locotenent colonel Berevoescu Alin și șeful Centrului Operațional, maior Dincă Alin, au donat un „strop de viață”. Ei au înțeles că pot salva nu numai prin intervențiile la care sunt solicitați zi de zi, ci și printr-o simplă donare de sânge. De altfel, nu este prima inițiativă de acest gen a ISU Argeș. Mai mult decât atât, acțiunea umanitară nu se încheie aici,  deoarece voluntarii și-au manifestat dorința de a dona bonurile primite unor familii defavorizate”.

Pompierii argeșeni vor continua acțiunile de donare de sânge și în zilele următoare.