Marți dimineață, un accident provocat de un agent de pază, al unei firme din Pitești, a avut loc la Valea Ursului, pe DN 7. Mașina condusă de angajat a fost lovită de un TIR. Traficul a fost blocat multă vreme în zonă.

Accident provocat de un agent de pază, la Valea Ursului, marți dimineață. Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Stolnici, angajat la o firmă de profil din Pitești, conducea mașina de serviciu mergând către Vâlcea. Cercetările oamenilor legii au stabilit că tânărul a vrut să întoarcă și nu s-a asigurat.

A fost izbit violent de un TIR condus în aceeași direcție de un șofer în vârstă de 46 de ani, care tocmai se angajase în depășire. După impact, agentul de pază a rămas încarcerat în autoturism. A fost scos de pompierii de la descarcerare. Tânărul șofer a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești având leziuni ușoare.

Rănit ușor a fost și colegul său de serviciu, un bărbat de 38 de ani, din comuna Bradu, care era pasager pe locul din dreapta. Acesta a fost dus la spital de un echipaj SMURD.

După producerea accidentului, traficul a fost blocat în ambele sensuri timp de aproximativ jumătate de oră, după care s-a circulat alternativ, pe o singură bandă. Circulația s-a reluat pe ambele sensuri după aproximativ trei ore.

Foto: Info Trafic Pitești