Accident pe autostradă: șapte morți, 25 de răniți, 158 de mașini implicate

Un accident teribil a avut loc pe autostradă. În urma coliziunii dintre 158 de mașini a rezutat decesul a 7 persoane dar și 25 de răniți.

Luni dimineață, pe autostrada Interstate 55, în apropierea New Orleans din Louisiana, a avut loc un grav accident în care au fost implicate 158 de vehicule, provocat, potrivit autorităților, de ceața densă.

Autostrada, care se întinde pe 38,6 kilometri peste lacul Pontchartrain, va fi probabil închisă în curând, au anunțat forțele de ordine. În urma incidentului, și autostrăzile Interstate 10 și 310 au fost temporar închise.

Guvernatorul Louisianei, John Bel Edwards, a abordat incidentul într-o declarație publică de luni. Din nefericire, accidentul a rezultat în șapte morți și peste 25 de răniți, care au fost ulterior transportați la spitalele din regiune. Autoritățile nu exclud posibilitatea descoperirii altor victime după finalizarea operațiunilor de curățare a zonei.

După incident, serviciile de urgență au intervenit intens, încercând să elibereze ambele părți ale autostrăzii. De asemenea, a fost semnalat și un incendiu ca urmare a coliziunii.

Vremea nefavorabilă și vizibilitatea redusă au contribuit la accident. Fumul provenit de la incendiile de vegetație din zonă, combinat cu ceața densă, a făcut ca vizibilitatea să scadă drastic, ajungând în unele puncte la aproape zero, potrivit surselor ABC News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.