Un om și-a pierdut viaţa vineri dimineață, în urma unui accident mortal pe A1. Acesta oprise să adune nişte materiale ce i-au căzut de pe maşină. A fost lovit în plin de un camion, fiind proiectat între glisiere.

Accident mortal pe A 1, vineri dimineaţă! Un şofer în vârstă de 82 ani, a fost spulberat de un autocamion. Bătrânul conducea o Dacia Super Nova mergând dinspre Bucureşti către Piteşti. La kilometrul 58, în zona localităţii Satu Nou, judeţul Dâmboviţa, omul şi-a dat seama că din cauza vântului i-au zburat de pe capotă, materialele de construcţii pe care le transporta. Nu le legase cum trebuie. A oprit pe banda de urgenţă şi a coborât să le adune.

Accident mortal pe A1! În timp de bătrânul se afla între banda 1 şi banda 2 ca să recupereze o placă din termopan, a fost izbit în plin de un TIR. Conducătorul autotrenului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Buzău, nu l-a observat decât mult prea târziu pe bărbatul de pe carosabil. L.a izbit în plin. În urma impactului, octogenarul a fost proiectat între glisiere.

A murit pe loc! La sosirea echipajului ambulanţei, nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul bărbatului. Pe durata efectuării cercetărilor, traficul pe A1 la kilometrul 58 a fost restricţionat, circulându-se numai pe banda 1, anunţa INFOTRAFIC.