Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au fost chemaţi, să facă cercetări în urma unui accident ce a avut loc la Mălureni. O femeie a fost accidentată, fiind acroşată de o maşină. Oamenii legii încearcă să stabilească a cui a fost vina.

O femeie în vârstă de 37 de ani, a fost victima unui accident la Mălureni. Femeia mergea pe marginea drumului comunal din satul Buneşti, din comuna amintită. A fost acroşată de un autoturism condus de un bucureşţean în vârstă de 73 de ani. A agăţat-o cu oglinda şi a trântit-o la pământ.

În urma impactului femeia a suferit multiple traumatisme. A fost transportată cu ambulanţa la spital. Oamenii legii încearcă să afle cui îi aparţine vina: ori femeia a mers prea spre şosea ori şoferul s-a apropiat prea mult de marginea drumului.

Ca să stabilească cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul, oamenii legii vor audia martori. De asemenea, încearcă să facă rost de imagini surprinse de camerele de supraveghere, dat fiind faptul că fiecare dintre cei implicaţi aruncă vina asupra celuilalt.