Accident la Drăganu între două TIR-uri. Un autoturism a ajuns în șanț

Accident rutier între două TIR-uri, pe  DN 7, în localitatea Drăganu. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. Dintr-un camion au căzut granule de peleti. De asemenea, un autoturism a ajuns în șanț.

Doua TIR-uri s-au tamponat pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. Într-o curbă,  colțul unei remorci a unui autocamion, care circula dinspre Vâlcea spre Pitești, a pătruns pe sensul celălalt de mers și a agățat lateralul remorcii TIR-ului care circula pe sensul opus. S-a sfâșiat prelata pe lateralul remorcii și o parte din marfă s-a împrăștiat pe asfalt. În urma accidentului în care au fost implicate cele două autocamioane au rezultat doar pagube materiale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, nu sunt victime, însă dintr-un TIR au căzut granule de peleți pe carosabil. La fața locului au intervenit o autospecială de pompieri și un echipaj SMURD.

Din neatenție, șoferul unui autoturism a văzut târziu autocamioanele implicate în accident și ca să le evite a ajuns cu mașina în șanț.

Foto: ISU Argeș, Info Trafic Pitești