La scurt timp după ce pe DN 65 a avut loc un grav accident rutier, soldat cu moartea unei femei,  s-a produs un alt accident la Costeşti, soldat cu rănirea a trei persoane. Cauza producerii a fost neatenţia unui tânăr care a efectuat un viraj fără să se asigure!

Imagine

Accident la Costeşti, pe drumul care duce spre Pârvu Roşu! Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Tătărăști de Sus, judeţul Teleorman, este vinovat de coliziune.

Acesta conducea un autoturism pe DJ 659A, în Costeşti şi nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de viraj la stânga, intenționând să se încadreze pe un pod de acces. Maşina lui a fost acroșată de un autoturism condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 50 de ani, din Pitești, care se afla angajat în efectuarea manevrei de depășire.

Imagine

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei dreapta față din al doilea autoturism, femeie de 51 de ani, din Pitești, care a fost transportată laSpitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru investigații medicale. De asemenea, a fost rănit tânărul de 20 de ani și a unui adolescent în vârstă de 16 ani, pasager în maşina conducătorului vinovat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea toturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.