A avut loc un accident în intersecție la Mărăcineni, pe DN 73, într-o zonă în care se efectuează lucrări. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital. Traficul a fost paralizat în zona aglomerată, formându-se coloane lungi de maşini.

Accident în intersecție la Mărăcineni, pe DN 73, vineri dimineaţă. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Mioveni, aflat la volanul unui autoturism. A vrut să schimbe direcţia de mers, în timp ce se afla la intersecţia DN 73, cu DN 73 D. Nu a acordat prioritate şi a lovit un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Piteşti. În urma izbiturii o tânără de 25 de ani, pasageră în maşina care circula regulamentar, a fost rănită uşor. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat o vreme. Ulterior s-a reluat dar s-a circulat foarte greu, formându-se coloane lungi. În zona în care a avut loc coliziune se efectuează lucrări de refacere a sensului giratoriu, ceea ce face traficul destul de dificil chiar şi în condiţii normale.

Foto: Info Trafic Piteşti