Joi, după-amiază a avut loc un accident cu un mort şi 5 răniţi, la Piteşti. Nenorocirea a avut loc pe strada Gheorghe Şincai.

 

Accident cu un mort şi 5 răniţi la Piteşti, din cauza neacordării de prioritate. Un şofer în vârstă de 70 de ani, conducea un autoturism Cielo venind de pe strada Târgil din Vale  pe strada Gheorghe Șincai. Ajuns în intersecţia cu strada Sfânta Vineri, nu a acordat prioritate şi a vrut să vireze la stânga.

Maşina a fost izbit violent ce un alt autoturism care circula pe drumul cu prioritate. În urma impactului puternic, maşina şoferului nevinovat a fost proiectată într-un stâlp de susţinere a firelor electrice iar cealaltă a fost distrusă pe jumătate.

Două persoane au rămas încarcerate, fiind necesară intervenţia echipajelor de la descarcerare. O femeie în vârstă de 74 de ani, aflată în Cielo, a murit. La sosirea echipajelor de salvare se afla în stop cardio respirator. În ciuda manevrelor de resucitare nu a putut fi readusă la viaţă.

O altă victimă, femeie se află în stare gravă, fiind în stare semiconştientă. În total cinci persoane au fost transportate la spital. S-a stabilit că şoferul de 70 de ani nu acordase prioritate. Se spune că bărbatul ar fi pieţar şi tocmai luase la ocazie trei persuane, dintre care una decedată celelalte rănite.