A spart trei maşini într-o noapte. S-a ales cu o pereche de cătuşe

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, a spart trei maşini într-o noapte. Nu a găsit nimic de furat, în schimb, a ajuns în arest. Este acuzat de tentativă de furt şi furt calificat.

A spart trei maşini într-o noapte când se întorcea pe jos acasă. Autovehiculele erau parcate, în localitate, în faţa porţilor proprietarilor. Individul a forţat încuietorile şi a scotocit în fiecare. Căuta bunuri de valoare pe care să le poată fura. Nu a găsit nimic în niciuna. A provocat în schimb, distrugeri, la fiecare dintre ele.

Proprietarii au făcut plângere. Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Poiana Lacului au continuat cercetările în dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat. În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că autorul este tânărul în vârstă de 25 de ani. Fiind recidivist s-au gândit că ar putea legătură şi cu ale furturi din maşini.

Fiind acuzat că a spart trei maşini tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.