Un bărbat de 45 de ani, din Topoloveni, a rămas şomer şi s-a sinucis. Bărbatul a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţă. Fratele lui a făcut descoperirea.

A rămas şomer şi s-a sinucis! Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Topoloveni a fost descoperit mort, miercuri dimineaţă. Zăcea spânzurat pe prispa casei. Când a vrut să iasă în curte, fratele a dat cu ochii de trupul atârnat în ştreang. Bărbatul era decedat de câteva ore. A fost sesizată poliţia care a demarat o anchetă.

Victima locuia în aceeaşi casă cu fratele. Niciunul nu era căsătorit. Ambii erau prieteni cu paharul. Se pare că din acest motiv, bărbatul în vârstă de 45 de ani, a rămas fără un loc de muncă. A lucrat la o societate de fabricarea mobilei, din Ştefăneşti însă, fusese dat afară de la serviciu, din cauza viciului său.

Bărbatul avea un împrumut la bancă. Nu reuşise să îşi plătească ratele la timp, având restanţe. Fratele povesteşte că era extrem de supărat din acest motiv. Ştia că neavând un loc de muncă nu va reuşi să achite debitul.