Un angajat a furat maşina clientului din spălătorie. S-a întâmplat la Piteşti, la începutul lunii iulie. Maşina, un bolid de lux a fost găsită avariată şi abandonată. După ispravă, salariatul a dispărut.

A furat maşina clientului din spălătorie, de la Piteşti! Angajatul un tânăr în vârstă de 23 de ani a vrut să facă impresie acasă, la părinţi. În noaptea de 1 spre 2 iulie, a primit la spălat un bolid de lux. În loc să îşi facă treaba şi să înapoieze maşina clientului, salariatul a dispărut cu tot cu autovehicul.

A plecat cu autoturismul în comuna Popeşti la o distanţă de circa 60 de kilometri de Piteşti, acolo unde locuiesc părinţii săi. A ajuns acasă şi când se ducea înapoi spre Piteşti, a pierdut controlul volanului. Maşina a zburat peste un şanţ şi s-a oprit pe un câmp. Tânărul nu a mai putut plecat cu ea de acolo şi a abandonat-o. A doua zi, clientul a anunţat furtul maşinii.

Citeşte şi: https://realitateadearges.net/primarul-si-angajatii-condamnati-pentru-abuz-in-serviciu/

Poliţiştii au recuperat bolidul de pe câmp. Aveau o bănuială cu privire la hoţ, însă , tânărul nu era de găsit. Acesta nu s-a mai întors la serviciu dar nici acasă.

A fost prins marţi, când a fost dus la audieri. S-a constatat că tânărul nu posedă permis. A fost reţinut în noaptea de marţi spre miercuri, pentru furt şi conducere fără permis. Miercuri urmează să fie prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.