A depăşit în curbă provocând un accident cu descarcerare

Un şofer în vârstă de 30 de ani, a provocat un accident cu descarcerare, în comuna Moşoaia. Şoferul vinovat a depăşit în curbă, o coloană de maşini. A lovit în plin un autoturism care venea din sensul opus.

 

A depăşit în curbă o coloană şi maşini şi a provocat un accident ce putea avea urmări dramatice. Şoferul în vârstă de 30 de ani, din Slatina, conducea un Volkswagen Passat pe DN 67 B, şoseaua care face legătura între Piteşti şi Drăgăşani. În timp ce se afla la Moşoaia, s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini, deşi urma o curbă deosebit de periculoasă. În timp ce mergea pe contrasens a izbit violent, frontal, un Volkswagen Lupo care circula din sensul opus, condus de un şofer în vârstă de 64 de ani, din Piteşti.

 

În urma loviturii puternice, Lupo a fost proiectat în afara şoselei, lovindu-se de un stâlp. Conducătorul auto a rămas încarcerat la volan. A fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş pentru a fi scos.

Bărbatul de 64 de ani, avea multiple contuzii, fiind transportat la spital. El le-a povestit oamenilor legii că şoferul care a depăşit în curbă avea o viteză de circa 120 de kilometri la oră. Pe numele conducătorului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.