PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU, DESPRE NIVELUL SĂU DE LIMBA ENGLEZĂ

Marcel Ciolacu recunoaște că nivelul său la limba engleză este de aproximativ 4, concentrându-se pe zona economică.

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a admis că nivelul său de competență în limba engleză se situează în jurul valorii de 4, concentrându-se în special pe aspectele legate de zona economică, conform news.ro.

Întrebat recent la Hotnews despre progresele sale în cadrul lecțiilor de limba engleză, Ciolacu a menționat: „Am intrat în zona economică.” Liderul PSD a precizat că nivelul său actual de cunoaștere a limbii engleze se situează în jurul valorii de 4 pe o scară de la 1 la 10.

Marcel Ciolacu a recunoscut că inițial s-a simțit inconfortabil necesitând un translator, dar a constatat că și liderii mondiali recurg la acest ajutor. El a subliniat importanța continuării eforturilor de a se perfecționa, menționând că își consolidează cunoștințele atât de limba engleză, cât și de economie, pentru a se simți mai încrezător în relațiile externe.

Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a evidențiat faptul că lupta pentru a deveni mai bun în fiecare zi este o provocare personală pe care o abordează cu seriozitate.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.