ACCIDENT ÎN NOAPTEA DE 25 SEPTEMBRIE

Autospeciala poliției implicată într-un incident la limita dintre Pitești și Bascov.

În noaptea de 25 spre 26 septembrie a.c., o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier, a fost implicată într-un eveniment rutier la limita dintre municipiul Pitești și comuna Bascov. Din verificările preliminare s-a stabilit că, un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, care circula pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din direcția Pitești către Bascov, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autospeciala de poliție, care se afla în deplasare.

Cei doi polițiști care se aflau în autospecială, precum și o pasageră din autoturismul implicat, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri. Atât conducătorul autoturismului, cât și polițistul care conducea autospeciala au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.