ACCIDENTE RUTIERE ÎN ARGEȘ: UN AUTOTURISM A CĂZUT ÎNTR-O RÂPĂ, AL DOILEA ACCIDENT PE DN73

Un autoturism cade în râpă la Dragoslavele, iar o mașină se răstoarnă pe DN73, Clucereasa.

Un autoturism a căzut într-o râpă din comuna Dragoslavele, aflată la strada principală. Nu au fost victime, iar pasagerii s-au evacuat pe cont propriu până la sosirea forțelor de intervenție, transmite ISU Argeș.

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Un alt accident a fost în această dimineață în Argeș. O mașină s-a răsturnat în afara drumului, pe DN73, Clucereasa. Au intervenit pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială și o ambulanță SMURD, dar nu au fost persoane care să solicite ajutorul medical.

Reamintim că Argeșul se află sub Cod portocaliu de averse torențiale, astăzi, până la 13:30. Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, accesând link-ul de mai jos: https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.