SCOR FINAL ÎN LIGA A 2-A: AFC CÂMPULUNG MUSCEL ÎNVECE A FC BIHOR ORADEA CU 2-1

Muscelul Câmpulung obține o victorie importantă cu scorul de 2-1 împotriva FC Bihor Oradea într-o confruntare tensionată din Liga a 2-a.

În cadrul celei de-a doua etape din Liga 2, Muscelul Câmpulung a reușit o remontadă impresionantă împotriva echipei FC Bihor Oradea. Jocul a fost extrem de disputat, cu o primă repriză dominată de bihoreni care au deschis scorul în minutul 23 prin Sergiu Jurj, după o acțiune rapidă și eficientă. FC Bihor putea majora diferența în minutul 57, dar ocazia a fost ratată la limită de Ioan Hora.

În minutul 61, Muscelul a reușit să egaleze prin Robert Ene, care a finalizat perfect o pasă excelentă venită din partea lui Alexandru Popescu. Echipa gazdă a preluat controlul jocului și a marcat golul victoriei în minutul 68, prin Darius Ciurea, la scurt timp după intrarea sa pe teren.

Scorul final s-a încheiat 2-1 în favoarea AFC Câmpulung Muscel, iar FC Bihor Oradea va încerca să-și revină în următoarea partidă de acasă împotriva echipei FC Argeș. Ambele echipe au prezentat formațiile de start, iar partida s-a dovedit a fi una plină de intensitate și momente de spectacol.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.